Bloggnorge.com // Den kreative kroken
Start blogg

To live a creative life we must lose our fear of being wrong

Genser med fletter

søndag 15. juni , 2014 kl. 12:14 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Etter å ha gruet meg lenge til å strikke fletter, måtte jeg bare prøve meg. Lillesøsteren min fyller 18 i oktober, så tenkte jeg skulle strikke noe fint til henne. Etter eget ønske blir det tettsittende genser med fletter, i middels tykt garn! Selv er jeg fornøyd med valget hennes, da det går superfort å strikke :-D

 

20140603_173849

 

Strikket dette på ca to kvelder, med annet innimellom. Går ikke etter et mønster, da hun har veldig liten midje, men store hofter, så det ser ganske draastisk ut, men håper den passer. Har god tid på meg, og det er greit, for som alle andre kreative har jeg tusen prosjekter i gang på en gang!

20140603_173900

 

Hvor mange prosjekter har dere påbegynt på en gang? Jeg pleide å ha en maksgrense… Men det gikk ikke så bra :-)

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Den kreative kroken" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.