Bloggnorge.com // Den kreative kroken
Start blogg

To live a creative life we must lose our fear of being wrong

Kort .. til gavekort!

mandag 23. juni , 2014 kl. 16:52 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Fikk plutselig lysten over meg, og bestemte meg for å ta frem scrappe-sakerne. Har så innmari mye! Jobbet i hobbybutikk, og når den skulle legge ned var det supersalg. Salget passet perfekt med lønningsdag og VIPS hadde jeg kjøpt 50 ensfarvede ark, 20 mønsterark, stempelputer i pastellfarger, stempler og en masse smånips!

Så mitt mål er å bruke det jeg har, før jeg begynner å kjøpe inn mer. Men som alltid er det enklere sagt enn gjort.. Har ikke handlet noe enda, så til nå går det fint!

DSC_0230

Fant inspirasjon fra Pinterest. Har mange Boards, og et av dem er bare for kort. Der legger jeg inn alle de kortene jeg finner på nettet, med spesielle teknikker eller om det er noe annet spesielt med dem. Det er alltid noe nytt som skjer inne hobby, og da er det greit å ha det på ett sted!

DSC_0239

 

Dette er et enkelt kort, uten lomme. Prøver meg også på mer mandige kort, fordi det er naturlig og lett å lage damekort, men faktisk utrolig vanskelig å lage manne-kort.

Så her om dagen fant et en måte å ha gavekort på, som var litt annerledes. Vanligvis ville jeg laget en lomme som satt fast på baksiden/forsiden. Men på denne måten satt ikke «lommen» fast, men alt ble mer bevegelig! Ble fornøyd, med tanke på at det er første gangen jeg har prøvd en slik teknikk :-)

DSC_0232

 

Her er et eksempel på en gavekort-lomme. Ble fornøyd med denne, og den passer godt til unge voksne og oppover.

Hadde også tenkt å prøve meg på litt mer asymetriske former og oppsett, men inne i hodet mitt går det aboslutt ikke ann enda! Her skal alt stå på linje og være like stort osv. Hadde jeg klart å overkomme denne lille tvangstanken hadde jeg nok vært mye mer kreativ med kortene mine også!

Ha en flott dag videre, alle sammen :-)

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Den kreative kroken" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.